Αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο για ζιζανιοκτόνα

Αρχική αμυχές: (December 2018)

Η Μάχη κατά της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού (Δεκέμβριος 2018).

Anonim

Το επιφανειοδραστικό ή το αυτοκόλλητο είναι ένας ευρέως χρησιμοποιούμενος γεωργικός παράγοντας που, όταν αναμειγνύεται σωστά με τα υγρά λιπάσματα, βοηθά τη χημική εξάπλωση να διανέμεται πιο ομοιόμορφα και διεξοδικά στα φυτά. Αυτό σημαίνει ότι καταλήγετε να χρησιμοποιείτε λιγότερα χημικά και το φυτοφάρμακο σας είναι πιο αποτελεσματικό. Πολλές από αυτές τις επιφανειοδραστικές ουσίες δεν χρειάζεται να αγοράσετε επειδή βρίσκονται γύρω από το σπίτι. Τα επιφανειοδραστικά χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα στην βιομηχανία καλλυντικών και έτσι όταν ψάχνετε για ένα καλό αυτοκόλλητο μπορείτε απλώς να βρείτε ένα για τη ματαιοδοξία της συζύγου σας.

Σαπούνι για τα πιάτα

Το απορρυπαντικό πιάτων είναι ένα κοινό επιφανειοδραστικό που χρησιμοποιείται στην κηπουρική ως φυτοφάρμακο για τον έλεγχο ακάρεων, αφιδών και λευκής μύγας. Απλά προσθέστε ένα μισό κουταλάκι του γλυκού ανά γαλόνι μίγματος στα ζιζανιοκτόνα και τα φυτοφάρμακα σας και έχετε ένα αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο. Παρακαλούμε κάνετε την έρευνά σας, καθώς το απορρυπαντικό μπορεί να προκαλέσει βλάβη σε κάποια φυτά. Ποτέ μην εφαρμόζετε σε φυτά που βρίσκονται υπό άγχος.

Φυτό Yucca

Ένα εξαιρετικό φυσικό επιφανειοδραστικό προέρχεται από το yucca επιδόρπιο ή Mohave Yucca φυτό. Το φυτό yucca έχει χρησιμοποιηθεί από ιθαγενείς του νοτιοδυτικού για χιλιάδες χρόνια και μπορεί τώρα να βρεθεί σε πολλά καλλυντικά. Το συστατικό σαπωνίνη είναι αυτό που κάνει το φυτό yucca ένα μεγάλο επιφανειοδραστικό. Το Yucca μπορεί να παρασκευαστεί πρώτα καθαρίζοντας τη βρωμιά από τη ρίζα και στη συνέχεια κόβοντας περίπου 1 ½ λίβρες. της ρίζας και στη συνέχεια να την κολλήσετε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μέχρι να λειανθεί. Στη συνέχεια, προσθέτετε τέσσερα φλιτζάνια νερό σε αυτό και έχετε πολλά για μελλοντική χρήση. Σε αντίθεση με τα κατασκευασμένα επιφανειοδραστικά που χρησιμοποιούν έλαια, αυτό δεν θα βλάψει κανένα φυτό.

Λάδι καρύδας

Το έλαιο καρύδας είναι επιφανειοδραστική ουσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χωρητικότητα κήπου. Για χρόνια, έχει χρησιμοποιηθεί ως μαγειρικό λάδι και βρίσκεται σε πολλά σαμπουάν και σαπούνια. Το επιφανειοδραστικό υλικό προέρχεται από το κρέας της καρύδας. Το έλαιο καρύδας έχει πράγματι εγκριθεί για χρήση ως επιφανειοδραστική ουσία σε παρασιτοκτόνα από την αμερικανική κυβέρνηση. Το λάδι καρύδας μπορεί να αγοραστεί στο παντοπωλείο γιατί διπλασιάζεται ως μαγειρικό λάδι. Μόλις δύο κουταλιές της σούπας προστίθενται στο φυτοφάρμακο σας και είστε έτοιμοι να πάτε.

Σχεδιαστής Ενημερωτικό Αρχική αμυχές